Aug 23, 2009

VISIT OUR WEBSITE

CLICK IMAGE MORE COLLECTIONS




Jul 3, 2009

My Guestbook

Jul 2, 2009

Jun 22, 2009

Apr 20, 2009

APA KATA PEMBELI


KOLEKSI BUSANA MANET
Salam everyone.....clothes are of a good quality material...try it out! there'll be no regret... insyallah...nice clothes with reasonable prices. dah beli dah....and sangat puas hati... ~ Sue Mahrif from Sarawak.

Saya sgt berpuat hati dengan kualiti baju dan layanan dari kak Nelly. ~ Aizan from Port Dickson.

Kak Nelly baju2 yg ann bwk jual kat ofis laku mcm goreng pisang panas hehehe... ~ Ann from Shah Alam.

Nelly sukalah baju2 yg beli tu, dah pakai dah. Nanti nak rekomen kat anak buah pulak...~ Kak Era from Damansara.

Kak baju manet yg 4178 tu best aar' lembut, sejuk jer pakai...~ Maya from Trengganu.

I pakai pergi ofis baju & tudung yg beli kat u, semua org puji cantik!! ~ Intan MARA.

Baju 4180 tu memang cantik..puas hati sgt..tp besar sikitlah nanti kalau ada design baru bagitau ok...~ Nina Calistafashion

Design up to date, walaupun saya tdk bertudung saya tertarik utk membeli. Sgt sesuai utk semua wanita bekerjaya tak kira anda seorg muslimah atau pun tidak. Rasa lebih confident bila pakai baju dari koleksi Rumah Santun Anggun..~Annie Mustika Ratu.

Rekaan muslimah yg sopan... memenuhi kriteria yg saya cari.. looking forward for new designs..~ Anis from Subang Jaya

Congrats, im a very satisfied customer. ~ Puan Jarina From Singapore

Nelly, akak dah dpt baju, cantik sgt. Akak beli ye & tqvm.. ~ Puan Kelsom From Ipoh.

Suka, selesa dan yang pastinya nampak stylo & elegant tq kak nelly..~ Iza From Kuantan.

Baju2 knitted dah cuba, nasib baik muat ....suka sgt...kalau ade stock knitted beritau yer...kalau ade budget bole order lagi ..~ CT Aishah From KL

Salam Nelly, I suka sangat baju tuh...exactly macam yang I nak. I suka jahitan, sulaman dia kemas....puas hati sangat. Ibu I pon maybe nak tempah hujung bulan niehSo, pujian utk u.. seronok sangat dpt Customer Service and quality product yang bagus dr Rumah Santun Anggun. Thanks... ~ Cheryna, From N.9

No regret to purchase, saya sangat puas hati dengan d cutting.. I will keep track on the update..~ Khairunnisa From Labuan

Askm, 1st time jumpa Nelly kat Kota Kinabalu, she's so friendly. I beli 2 psg baju2 yg dia bwa. Kwn2 tmpt kerja suka dgn design bju yg I pakai ~ Malinah From Kota Kinabalu

dah terima baju2 tu, mmg saiz I. Really satisfied. mgkn akan order pattern lain, insyaAllah. TQ..~ Suzana From Kulim, Kedah

salam..kak nelly,baju dah sampai tadi. T-shirt tu muat, cuma jubah je labuh sikit, tak sabar nak melaram..hehe tq ~ Pza From Melaka

salam...thanx kak nelly...memg puaih hati sgt...spt yg di idam sblum ni...~ Suelly from Alor Setar, Kedah


KOLEKSI BLAZER
Salam nelly, just came back from office & find tht ur packages is here. Tested all the baju, all very nice & fits me well. Pls alert when u hv new suit 4 busana kerja & as i felt in love with them tq...~ Puan Junita From Kota kinabalu.

Sangat berpuas hati dan berbaloi dengan harga gitu...~ Sue & Friend Form Sarawak



KOLEKSI CALOSA
Saya dah menerima baju calosa yang saya order dari puan. Tak sangka pula baju tu sampai awal. Saya sangat berpuas hati dgn baju tu..~Siti Salmiah Othman From Sabah

Askom, kak nelly tahu tak, tadi pergi kenduri kawin. Ila pakai baju calosa(C8096) warna purple tu, ramai sgt org puji cantik!!! Tq kak nelly...~ Fadilah from Trengganu

Apr 18, 2009

FOR MORE....
......www.santunanggun.com